شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد

وزیر کشور: متاسفانه نامزدها در برخی از استان‌ها ستاد تشکیل ندادند

وزیر کشور: متاسفانه نامزدها در برخی از استان‌ها ستاد تشکیل ندادند عبدالرضا رحمانی فضلی گفت: متاسفانه نامزدهای انتخابات و طرفداران و احزاب این دوره حتی در خیلی استان‌ها ستاد تشکیل ندادند و وقتی ستاد نباشد، تجمعات و میتینگ نیست.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۱ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 15
کد خبر: ۹۱۷۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در حاشیه نشست با استانداران در جمع خبرنگاران با اشاره به نگرانی از کاستی در حوزه تبلیغات انتخابات، گفت: مدارس، دانشگاه‌ها و مساجد تقریبا تعطیل است، متاسفانه نامزدهای انتخابات و طرفداران و احزاب این دوره حتی در خیلی استان‌ها ستاد تشکیل ندادند و وقتی ستاد نباشد، تجمعات و میتینگ نیست و همه اینها دست به دست هم داد در کنار یک رقابت تقریبا ضعیف ما مواجه با شرایطی هستیم که صدا و سیما، رسانه‌ها، استانداران و مردم در عمل جبران کنند.

 

وی ادامه داد: ما در انتخابات امر مهم انتقال قدرت و انتقال مسئولیت از فردی به فرد دیگر داریم اما آثار سیاسی، بین‌المللی و اجتماعی داخلی و حتی آثار امنیتی به نحوه حضور و مشارکت مردم بستگی دارد.

 

وزیر کشور خاطر نشان کرد: رسانه‌های مختلف در دنیا، تحلیل می‌کنند و بر اساس آن تحلیل، اقدام می‌کنند. علی رغم همه این کاستی‌ها باید ثابت کنیم که مهیا و آماده هستیم و مشارکت را با یک نگاه ملی، فراجناحی و شخصیتی انجام دهیم.

 

رحمانی فضلی تصریح کرد: تا الان هیچ معضل و مشکل امنیتی نداریم و پیشگیری‌های لازم صورت گرفته است. همه دستکاه‌های احراز هویت و تعرفه‌ها ارسال شده است. در این هشت سال که ما انتخابات را اجرا کردیم هیچ‌جا کمبود تعرفه نداشته‌ایم.

 

رحمانی فضلی با اشاره به فعالیت‌های وزارت کشور در انتخابات بیان داشت: در نشست با استانداران تاکید شد، در این دو سه روز باقی مانده بتوانیم انتخاباتی مطمئن، قانونی، سالم، امسال و این دوره بهداشتی داشته باشیم که همه این‌ها موجب اطمینان‌بخشی و اعتمادزایی برای مردم عزیز ما باشد./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار